Totalt
    Vis handlekurv
    Varenummer:
    10948

    Eikrem/Eide/Solheim: Bodils spiskammers

    Ingen bilete
    eikrem/eide/solheim bodils spiskammers
    Ingen bilete
    Varenamn2:
    Verdas søtaste jordbær og plommer, saftig kje, lam og svin, doggfriske urter, nytrekt laks og aure.
    alt07:
    MAT
    Lager:
    Ikkje på lager
    Pris NOK:
    398,-
     
    Legg i handlekorg
    Omtale:
    "Kjøkkensjef Bodil Fjellestad Eikrem finn inspirasjon og råvarer i heimbygda Gloppen i Nordfjord når ho lagar oppskriftene sine. Meforfattar er Ove Eide, og Ronny Solheim har tatt bileta. «Bodils spiskammers» byr på lekre rettar og menyar til kvardag og fest – med drikketips til kvar rett. Oppskriftene byggjer gjerne på gamle mattradisjonar, men har ein moderne vri. Bodil har laga oppskrifter på forrettar, hovudrettar og dessertar som er enkle å følgje, og av råvarer alle finn på butikken. Bodil Fjellestad Eikrem (f. 1981) har bakgrunn frå velrenommerte restaurantar som Lofoten fiskerestaurant i Oslo og Spisekroken i Bergen, og gjer no suksess som kjøkkensjef på Gloppen hotell. Ho er også kåra til årets Bondelagskokk i 2013/2014. Bodil brenn for ureist mat, og meiner tett samarbeid med lokale mat- og drikkeprodusentar er nøkkelen til suksess. Mange av desse vert presenterte i boka.
     
    Innbunden, Selja Forlag 2014. 
    Tips ein venn
    Del med vennane dine, eller tips via e-post
    Utskriftsvennleg
    Utskriftsvennleg
    zerostockoverride:
    False
    Har du spørsmål om produktet?