Totalt
    Vis handlekurv
    Varenummer:
    10794

    Johansseon, Martin: Surdeigsbrød

    Ingen bilete
    johansseon/ martin surdeigsbrod
    Ingen bilete
    Varenamn2:
    Oppskrifter og tips frå ein heimebakar
    alt07:
    MAT
    Lager:
    Ikkje på lager
    Pris NOK:
    299,-
     
    Legg i handlekorg
    Omtale:
    Eg elskar brød. I fleire år har eg bakt alt brødet vårt sjølv. Oftast med surdeig. Eg bakar klassiske rugbrød, men også lyse brød. Mange trur at surdeigsbrød alltid er mørke, harde og beiske. Slik er det ikkje. Nokre av dei beste brøda mine er høge, luftige brød som eg bakar på surdeig av kveitemjøl.

    Martin Johansson har skapt bakefeber med denne boka i Sverige, og har også gitt ut boka Enklare brød, om kna- og eltefrie brød.

    Å bake med surdeig er så enkelt som berre det ? og samstundes eit mysterium. Surdeigsbrød er ei funksjonell ogpraktisk kokebok for deg som vil bake ditt eige surdeigsbrød. Ho tek for seg ulike omgrep kring surdeig, oppskrifter på fleire typar deigar, ho viser korleis ein startar og matar ein surdeig, og gir råd om korleis ein bakar for å få best resultat. Her er oppskrifter på lyse, mellomgrove og grove brød, og dessutan nokre spesialbrød.

    Her får du gjennomprøvde oppskrifter, underhaldande tekstar og tips, og til slutt ei ordliste over viktige baketermar.

    Innbunden, Samlaget 2011.
    Tips ein venn
    Del med vennane dine, eller tips via e-post
    Utskriftsvennleg
    Utskriftsvennleg
    zerostockoverride:
    False
    Har du spørsmål om produktet?