Frakt og levering

Frakt

Vi sender varene med Posten/Bring, og du kan velje mellom «Pakke i postkasse» (berre for ordrar under 2 kg) og «Klimanøytra servicepakke».  Bedrifter, lag og organisasjonar kan òg velje «Bedrift dør til dør». Fraktkostnaden kjem opp før du stadfestar ordren. 

Levering

Vi sender normalt ut varene etter 1-3 virkedagar etter tinging.

Varene som ligg i nettbutikken er som hovudregel på lager. Skulle vi likevel vere utselt for noko av det du har tinga, vil du få beskjed om dette, samt om estimert leveringstid.

Vi sender alle tingingar med Posten/Bring. Tingingar under ca 2 kg sendast som brev med 2-3 virkedagar leveringstid. Tingingar over ca 2 kg senast som klimanøytral servicepakke med 2-3 virkedagar leveringstid, i nokre tilfeller opptil 5 dagar, avhengig av kor i landet pakken skal leverast. «Bedrift dør til dør» har ei leveringstid på 1-3 virkedagar. Når pakken kjem til ditt lokale postkontor/ post i butikk, får du hentemelding på e-post og/eller sms. 

Pakkar som ikkje blir henta

Blir ikkje pakken henta på postkontoret, sender vi ein faktura på kr. 200 for å dekke utgiftene våre til frakt og ekspedisjon.